Thee catering “verjaardag”

Op zaterdag 10 september mocht ik in Amersfoort een gezellige en leuke thee catering verzorgen. De jarige (een dame van 67 jaar jong) had de wens om haar gasten in de watten te leggen met heerlijke thee met iets lekkers.

In overleg hebben wij voor de 35 gasten heerlijke bonbons verzorgd en heerlijke petit fours van onze plaatselijke banketbakker. Naast deze heerlijkheden hebben we een gezellig buffet samengesteld van 15 heerlijke theesoorten en verse munt van een muntplant. De munt en “bai mu dan” schonken wij in onze speciale hittebestendige wijnglazen voor een extra luxe sfeer.
De andere thee serveerde we uiteraard in de klassieke kop en schotel.

Het was erg leuk om tussendoor gezellig met de gasten te kunnen praten en hen meer te kunnen vertellen over thee en over alles wat ze graag wilde weten over thee. Aan de hand van een theeplant kon ik duidelijk laten zien waar thee vandaan komt.

Zo proberen wij met ons buffet alles te ontzorgen. Want wist je dat we zelfs ons eigen water meenemen voor de thee? De lekkerste thee zetten we toch echt met gezuiverd mineraalwater.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
Heeft u hulp nodig?
Goede dag,
Waarmee kunnen we u helpen?