Catering

Thee Catering voor Bijzondere Gelegenheden – Geniet van “Teatime” met Ons

Als thee liefhebber bent u bij ons aan het juiste adres voor een unieke cateringervaring. Wij bieden meer dan alleen een standaard koffiebuffet. Ons motto is eenvoudig: “Enjoy your Teatime,” en wij streven ernaar om dit motto waar te maken bij elke gelegenheid.

Tijdens uw speciale gelegenheid kunnen wij een heerlijk thee buffet verzorgen met een selectie van speciale en passende theesmaken, gepresenteerd op prachtige etagères met heerlijke lekkernijen.

Onze aanpak is volledig op maat gemaakt. Samen met u stellen we het perfecte thee cateringmenu samen, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Of het nu gaat om een feestje, speciale gelegenheid, vriendinnenavond, vrijgezellenfeest, of elke andere gebeurtenis waarbij u onze thee catering passend vindt, wij staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Neem Contact met Ons Op voor een Thee-ervaring op Maat

Wilt u uw gasten verrassen met een onvergetelijke thee-ervaring? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken er naar uit om uw speciale gelegenheid te verrijken met ons “Teatime” cateringaanbod.